projektiranje uređenje izrada

usluge

  • 30 godina iskustva
usluga

Idejna rješenja

Cilj i ideja našeg dizajna je izvlačenje maksimuma i pravilno iskorištavanje prostora u skladu sa željama klijenta. Idejno rješenje obuhvaća izradu nacrta, tlocrta i pogleda za sve prostorije uključene projektom, kao i prijedlog namještaja, zidnih obloga i rješenja rasvjete. 

Po prihvaćanju ponude, slijedi izlazak na teren, određivanje i skiciranje postojećeg stanja, na temelju kojeg se u suradnji s klijentom izrađuje novo rješenje.

Svaki se korak odrađuje u dogovoru i uz odobrenje klijenta kako bi prostor u konačnici odgovarao njegovim individualnim potrebama, željama i zahtjevima. Kompletna dokumentacija sadrži niz prijedloga, smjernica, nacrta i ideja te – opcionalno – 3D vizualizacije koje olakšavaju klijentu da si predoči kako će izgledati prostor u stvarnosti, te je uvelike olakšano kasnije definiranje boja, obloga i upravljanje potrebnim radovima.

Idejna dokumentacija sadrži sve što vam je potrebno kako biste se samostalno uhvatili u koštac s radovima, znali što želite i kako prostor u konačnici mora izgledati.

Idejno rješenje namijenjeno je svima koji planiraju temeljitiju promjenu nekog interijera i žele da prostor doista izgleda najbolje što može.

  • Izrada idejnog rješenja
services-01-free-img
services-02-free-img
  • Izmjera na lokaciji
  • 3D modeli
usluga

Projektiranje i uređenje interijera

Projektiranje sadrži kvalitetna rješenja kao što su: funkcija, orijentacija, materijali, stil, podovi, stropovi, rasvjeta, normativi, antropometrija, namještaj i dekorativni elementi u prostoru stana, ugostiteljskog prostora, poslovnog prostora i dr.

Umijeća unutrašnjeg opremanja stambenih, poslovnih i javnih prostora te tehnike usklađivanja funkcije prostora.

Važan dio projektiranja je crtanje interijera i 3D vizualizacije projekta. 

Projektiranje interijera je proces prilagođavanja prostora željenim uvjetima klijenta u okviru zadanoga budžeta, bilo da je riječ o životnom ili poslovnom prostoru. 

S našim stručnim timom biti će te u mogućnosti odabrati dizajnerski stil, biti otvoreni prema novim idejama, uspješno komunicirati, kvalitetno i brzo izvesti zamišljeno. Mnogo elemenata potrebno je objediniti u tako organiziranu i ugodnu cjelinu kao  što je lijepo dizajniran prostor. Sposobnost vođenja takva procesa umijeće je naših projektanata, pri čemu do izražaja dolaze njihove estetske sposobnosti koje mahom određuju uspjeh projekta u vizualnom smislu i zato smo tu da vaše snove pretvorimo u stvarnost.

  • Izrada izvedbenog projekta
  • Izrada hodograma provedbe radova (hodogram aktivnosti)
  • Izvedba radova u interijeru putem podizvođača
usluga

Izrada namještaja po mjeri

Radimo sve vrste namještaja po mjeri, bilo da se radi o namještaju za opremanje stanova, kuća, vila, poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata, hotela ili druge vrste interijera. S punim povjerenjem nam se obratite za dobivanje konkretnih prijedloga i ponuda za bilo koju vrstu namještaja po mjeri prilagođenu isključivo Vašim željama, potrebama i interijeru koji opremate.

Kontakt

trebate uređenje svog doma? poslovnog prostora?

  • Mob: +385 91 11 00 380
  • Tel: +385 1 888 6 724

Obratite nam se s punim povjerenjem za izradu idejnih rješenja, projektiranje interijera ili izradu namještaja po mjeri. Naš stručni tim će rado odgovoriti na sve Vaše upite, te svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom nastojati doprinijeti izradi i provedbi svakog projekta na najkvalitetniji mogući način.